Ny unødvendig tung trafik

Posted on Posted in Århus kommune, Nyhed

Kære Claus Pedersen

Jeg har haft mange overvejelser, hvorvidt jeg igen skal gøre Aarhus Kommune opmærksom på unødvendig tung, forurenende trafik igennem tæt cykeltrafik, gående og beboer område.

Men det er for meget, så derfor skriver jeg.

Nu har vi oplevet at få 25.000 tons jord transporteret igennem vores kvarter fra Østhavnen, og nu skal der graves nye rør ned til afledning af kloakvand, det store hoved rør der skal graves ned foregår gennem Jægergårdsgade, hvor det skal endeligt forbindes med pumpestationen i bunden af Jægergårdsgade på havnen.

Nødvendigt og rigtigt for tiden fremover.

Kloak rute

Men hvorfor vælge at starte i bunden af Jægergårdsgade og derfor igen køre tværs igennem boligområder med alle disse tunge forurenende, støjende transporter med jord og grus, op af Jægergårdsgade, op af Bruunsgade, ned af Hans Broges Gade ned af Marselis Boulevard for så at ende i havnen med jord…..

Hvorfor vælger man ikke den korteste, mindst trafikerede og trafiksikre vej ?

Start omvendt og brug vejen hvor det foregår og så direkte ned til havnen, hvis Jægergårdsgade er for svær at passere direkte til havnen, så foreslår jeg Kystvejen til Sydhavnsgade.

Hvis denne besked ikke får vendt det bagvendte arbejde, så formoder jeg at kørselen efter at have krydset Bruunsgade, vil køre med jorden af ruten, gennem Jægergårdsgade, til Frederiks Alle, Harald Jensens Plads, Marselis Boulevard for at komme til havnen.

Oveni alle de andre tidligere nævnte unødvendige transporter der foregår, er der en enkelt relateret tung trafik og det er udgravningen til et underjordisk parkeringsanlæg i den tidligere Sankt Josephs Hospital’s have. Den er velkommen, forståelig og irriterende 😉

Bedste hilsener Erik Zappon

IMG_3116

Følg Hans Brogesgade og læs mere her:
fb-share-icon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *