Velkommen til debatten, vores trafik

Posted on Posted in Nyhed

Der var mødt et imponerende antal borgere op til workshoppen den 18. januar på Aarhus Rådhus.

Der var et godt opsummerende oplæg til workshoppen, hurtigt kom konkrete spørgsmål efter oplægget, som var meget præget af de sparsomme antal parkeringspladser der er i området.

Ikke at problemet er stort og påtrængende for mange, men dette fyldte meget i spørgelysten.

Vi var flere som manglede mere fokus på dette pragtfulde områdes muligheder og problemer i forhold til mængden, ikke relateret og gennemkørende trafik, og naturligvis en debat omkring hvordan disse problemer kan løses.

3242

Efter rigtigt mange spørgsmål, hvor flere ikke havde nogen relevans i forhold til mødets formål, kom vi til workshoppen.

Vi skulle danne grupper hvor vi med tusch og klistermærker, på kort skulle skrive forslag til løsninger.

Jeg må indrømme jeg var lidt skuffet, jeg havde håbet på en dialog med ansvarlige for de forskellige faggrupper fra Aarhus Kommune, hvilket ville have ført til en mere konstruktiv debat, istedet for en menings udveksling med andre borgere, som blev mundtligt afleveret fra en deltager i hver gruppe som afslutning.

På trods af enkelte udfald håber jeg kommunens fine initiativ med borgernes inddragelse og workshoppen, bære frugt så de gode forslag indgår i planlægningen og blive en del af vores fælles fremtidige Frederiksbjerg.

Erik Zappon

Følg Hans Brogesgade og læs mere her:
fb-share-icon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *