Møde vedrørende Tiegtens Plads

Posted on Posted in Nyhed

I forbindelse med Jakob Mumms forslag for Tiegtens Plads, blev mulighederne for videre behandling, undersøgelse og mulig gennemførsel af planerne diskuteret med Anette Nathan, Arbejdsmiljøkoordinator,  Hanne Lund Steffensen, Grøn Drift, samt Lise Guldager Hoppe, Anlæg, alle fra Centeret for Byens Anvendelse, under Magistratsafdelingen for Teknik og Miljø.

Hanne ser gode muligheder for beplantning af de grønne pletter, der er skabt i forløbet af Hans Broges Gade med større træer, for at bringe naturen inden for Ringgaden.

For at få trafikanterne til at sænke hastigheden og gøre trafikanterne opmærksomme på, at der færdes og bor mennesker og give de passerende plads, blev forslaget hvor Tiegtens Plads belægning føres ud på vognbanen i en anden belægningsform eller farve,  godt modtaget af Lise, der vil bringe vores visioner videre ved kommende møder.

Selvom Jakob Mumm og undertegnede lovede at starte med hakke og skovl, mente Lise at projektet skulle gennemføres efter gældende retningslinjer og økonomi, hvilket så vil betyde en længere behandlingstid.

I forbindelse med et nyt syn på Pladsen har Rikke Stenholt, glaspuster, Sct. Pauls Plads, sammen med andre af byens kunsthåndværkere foreslået, at der på forskellige tidspunkter af året på Tiegtens Plads, kan opstilles små huse, hvor der kan afholdes kunsthåndværksmarked, julemarked, loppemarked, alt muligt marked.

Husene skal laves specifikt til pladsen. De skal passe sammen med den stramme flotte grønne plads, og skal være lette at opstille. En mulighed er, at operere ud fra en samlesæts form. Til glæde for byens beboere og os der bor og lever her tæt på centrum.

Vi ser frem til et grønnere forår i Hans Broges Gade og et snarligt fartnedsættende forløb, samt en bedre overgang for gående ved Tiegents Plads.

Erik Zappon

Følg Hans Brogesgade og læs mere her:
fb-share-icon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *