Politi og kommunes indtrængende appel til bilisterne

Posted on Posted in Nyhed
Politi-og-kommune

Ingen trafikanter i Aarhus ønsker bevidst at overtræde færdselsloven, men den trafikbegrænsning og kørselsretning kommunen ønsker passer ikke med virkeligheden. Derfor vil nogle også reagere ud fra et instinkt og nærmeste adgang, fremfor ulogisk planlægning og skilteopstilling.

Gennemfør nu, en åbning af Mindet til Sydhavnsgade, så adgangen til centrum bliver enklere, for der er absolut ingen denne åbning af adgang vil genere.

Den stigende tilkørsel til centrum, som kommunen stiltidende lader finde sted, gennem den kraftige forøgelse af trafikken i tæt beboede gader, kunne afhjælpes med åbning af lukkede og ensrettede gader indenfor Ringgaden.

Dette må blive en konsekvens af kommunens trafikplanlægning.

Erik Zappon

 

 

Følg Hans Brogesgade og læs mere her:
fb-share-icon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *