Tietgens Plads kan reducere hastigheden på Hans Broges Gade

Posted on Posted in Nyhed

Som erhvervsdrivende er jeg afhængig af at folk lægger mærke til mit kontor/udstillingsrum, men med den fart trafikken ofte foregår med på Hans Broges Gade kan det kun være de færreste, der når at bemærke hvad de passere. Som en konsekvens af den hektiske trafik nedprioriteres de grønne og rekreative pletter og livet langs gaden forsvinder. Gaden bliver en ”motorvej” for trafikken og forgængere der bare skal fra A til B hurtigst muligt. Som en reaktion på dette har jeg udarbejdet dette forslag til en mulig løsning. Forsalget er sendt til vorestrafik.dk

Jakob Mumm/JAKOB M Hans Broges Gade 12

 

Udkast2

Beskrivelse af forslag:

Det grønne forgængerfelt fremhæver Tietgens Plads og prioriteringen af fodgængers betydning på Hans Broges Gade. Hvor man i dag kører forbi eller på langs af Tietgens Plads vil man nu opleve at bevæge sig på tværs af pladsen. Fremhævelsen af det grønne og fortætningen omkring vejen vil naturligt ”tvinge” trafikken til at sænke farten.

Udnyttelse af de grønne hjørner ved Hans Broges Gade og Nyborggade til f.eks. udeservering eller udstilling, bringer liv og aktivitet tæt på gaden og dermed fortætning. På samme måde aktiveres området foran Hans Broge statuen med bedre og mere afvekslende mulighed for ophold for forbipasserende og beboere.

Følg Hans Brogesgade og læs mere her:
fb-share-icon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *