Hvem er ansvarlig ?

Posted on Posted in Ikke kategoriseret, Nyhed
28.09.15
Kære politidirektør Helle Kyndesen
Jeg har gennem det sidste år haft korrespondance med Aarhus Kommune vedr. en rute eller gennemkørsel af meget tung trafik gennem Aarhus centrum, med opgravet materiale fra det nye boligbyggeri i den nordlige Østhavn.
Østjyllands Politi og Aarhus Kommune har været bekendt med denne trafik siden oktober 2014.
Hvis Østjyllands Politi og Aarhus Kommunen ikke mener at det er nødvendigt for denne type trafik at benytte Ringgaden, hvorfor er Mindet og Sydhavnsgade så ikke blevet benyttet, en væsentlig kortere og meget mere sikker rute med minimal trafik og kun 2 lyskryds før mål.
Denne rute passerer kun meget lidt aktivitet, parkeringpladser og ingen beboer, men masser af vejbredde og cykelstier.
De sidste års strækning via Banegårdspladsen og M. P. Bruuns Gade er væsentligt længere, har 8 lyskryds, mange cyklister, ingen cykelstier på store dele af strækningen, hele strækningen går igennem boligområder, og allervigtigst masser af levende mennesker i gaderne der ønsker trafiksikkerhed og ikke forurening og støj.
Transport rute
Fakta er, der ingen forbud er mod disse transporter markeret rødt, men når de tilsidesætter alle former for sund fornuft og erklærede holdninger, så kræver de to spørgsmål to svar.
Jeg er meget interesseret i hvem der har givet tilladelse til disse transporter, og hvorfor den røde rute frem for den grønne ?
Bedste hilsener
Erik Zappon
Følg Hans Brogesgade og læs mere her:
fb-share-icon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *