Enig

Posted on Posted in Din mening

Enig i at trafikken i HBG er utålelig. Gaden er ikke egnet til familier med mindre børn der skal færdes alene i trafikken og man skal være hurtig til bens i den høje ende af aldersskalaen for at krydse de dobbeltrettede cykelstier (i praksis)og kørebanen,  da der jo ikke findes fodgængerfelter midt på strækningen.

Måske de fleste holder hastighedsgrænsen på 50 km/t men det er sjældent at der er ”at køre efter forholdene”. Nok slipper vi vel af med lastvognene men de gennemgående blå busser slipper vi vel ikke af med?. Specielt disse busser opnår en imponerende hastighed midt på strækningen for så at måtte bremse hårdt ned ved Marselis Boulevard. Masser af CO2, spild af brændstof, dæk og bremser.

Til gene for os der bor her og til skade for vognmandens økonomi.

Holger Sloth Nielsen

Hans Broges Gade 6.

Følg Hans Brogesgade og læs mere her:
fb-share-icon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *